Posebne ponudbe
 
Proizvajalci
 
Košarica
0 artiklov
 
Akcija
 

Pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Nataša Kramarič s.p. Izdelava industrijske opreme so sestavljeni v skladu z ZAKONOM O VARSTVU POTROŠNIKA, S PRIPOROČILI GZS in mednarodni kodeksi za e-poslovanje.

V spletni trgovini lahko kupujete kot prijavljen kupec, kar vam omogoča evidenco nakupov. Kupujete lahko tudi kot neprijavljen kupec.

V kolikor potrebujete nasvet in vam je lažje blago naročite tudi na tel. št. 04/57-65-840 ali na email zio.bled@siol.net.

PLAČILNI POGOJI

Poštnino in stroške odkupa plača kupec, pri nakupu nad 90EUR poštnino krije Nataša Kramarič s.p.. Blago lahko prevzamete tudi na našem naslovu brez stroškov dostave.

ROK DOBAVE

Rok dobave blaga je po dogovoru.

REKLAMACIJA IN VRAČILO BLAGA

Blago lahko v roku 15 dni vrnete nepoškodovano in čisto, z vsemi pripadajočimi deli. Stroške vračila blaga krije kupec, v primeru naše napake krijemo stroške vračila blaga mi. Blago ne vračajte kot odkupnino, ker ga ne bomo sprejeli. Vrnjeno blago pošljite kot paketno pošiljko ustrezno zavarovano, da se med transportom ne poškoduje.

V primeru, da je vrnjeno blago, poškodovano, umazano vam nismo dolžni blago zamenjati ali vrniti denar

MOŽNOST NEIZDOBAVE BLAGA

V primeru, da vam ne moremo zagotoviti naročenega artikla po ponujeni ceni iz naše spletne trgovine vas bomo pravočasno obvestili.

VAROVANJE PODATKOV

Vsi podatki o uporabnikih, pridobljeni preko spletnega mesta bodo uporabljeni izključno za potrebe poslovanja. Vaši osebni podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Za primere zlorab in vdorov v računalniški sistem ne prevzemamo nobene odgovornosti. Vsa evidenca naročil se nahaja na sedežu podjetja Nataša Kramarič s.p. Izdelava industrijske opreme, Kajuhova 28, 4260 Bled V primeru nejasnosti pri prodaji si lastnik spletne trgovine pridržuje pravico do navezave stika z naročnikom preko telefona ali emaila.